AKCIJE

Popusti, pogodnosti...

WEB HOSTING AKCIJA :: Ostvarite popuste 20-30 %

Za ostvarivanje popusta slijedite linkove za narudžbu - klikni OVDJE. Ukoliko ne pristupate narudžbi direktno preko navedenih linkova, molimo da u narudžbenom obrascu , u za to predviđenom polju, koristite slijedeće kodove za ostvarivanje popusta:

Za media.start pretplatu koristite kod: start20
Za media.econo pretplatu koristite kod: econo25
Za media.max pretplatu koristite kod: max30

Uvjeti ove web hosting akcije
Web hosting akcija traje do DALJNJEGA. Popusti vrijede za prvu godinu pretplate, za nove narudžbe i nove domene, koje kod nas nisu bile smještene najmanje godinu dana unazad.

WEB HOSTING AKCIJA :: Dovedi i osvoji

Započinje posebna ponuda za naše postojeće korisnike.

Korisnik koji dovede 2 nova korisnika biti će nagrađen sa 50 % popusta na slijedećem računu/produljenju usluge web hostinga.

Korisnik koji dovede 3 nova korisnika biti će nagrađen sa 100 % popusta na slijedećem računu/produljenju usluga web hostinga koje kod nas koristi.

NAPOMENA: Najmanje jedan od dovedenih korisnika mora naručiti najmanje isti tip paketa na koji je pretplaćen postojeći korisnik. Npr. ako vi kao postojeći korisnik imate pretplatu na media.Econo paket, najmanje jedan od dovedenih korisnika mora naručiti najmanje isti takav paket kako bi vi iskoristili svoj popust. To primjerice znači da za ostvarivanje 50 % vama, trebamo narudžbu najmanje media.Start+media.Econo paketa. Za ostvarivanje 100 % popusta vama, trebamo narudžbu najmanje 2 X media.Start + media.Econo paket.

Dovedene korisnike skupljate tijekom svog tekućeg razdoblja pretplate kako bi zatim pri produljenju usluge ostvarili popuste.

Ono što pojaćava efekt ove akcije je svakako činjenica da korisnici koje nam dovedete, ostvaruju također popuste, za prvu godinu korištenja, a prema akciji koja je objašnjena gore.

Uvjeti ove web hosting akcije
Web hosting akcija traje do DALJNJEGA.

Za sve nejasnoće pošaljite nam e-mail