PARTNER program

Zaradite preporukom naših usluga

Postani PARTNER i zaradi od preporuka naših usluga

Preporučite nas svojim klijentima, poznanicima, prijateljima, obitelji i ostvarite zaradu na realiziranim preporukama za narudžbu naših usluga !

Aktivirajte i vi svoj PARTNER račun i počnite zarađivati što prije.

Sistem radi na principu narudžbe koja je došla preko vašeg PARTNER linka. Pristupite svojim korisničkim stranicama OVDJE , aktivirajte svoj PARTNER račun i preuzmite svoj PARTNER link. Kako bi ostvarili veću zaradu na ovom programu, postavite naš banner na vaše web stranice i na njega stavite vaš PARTNER link. Svaki korisnik koji preko vašeg linka napravi narudžbu naših usluga, vama ostvaruje zaradu 25 % iznosa od usluge koja je naručena (na iznos usluge bez PDV-a).

PARTNER program vrijedi za usluge web hostinga.

Ostvarenu zaradu primate na vašem korisničkom računu u obliku dodijeljenog kredita. Kada želite kredit iskoristiti, potrebno je pristupiti vašim korisničkim stranicama i kliknuti na ‘Zatraži isplatu’. Nakon što vam odobrimo korištenje iznosa koji ste zaradili, moći ćete ga iskoristiti za naše usluge i time smanjiti svoje račune.


Za vas smo pripremili i 3 vrste bannera-reklama koje možete postaviti na vaše web stranice kako bi bolje promovirali našu ponudu i time vi za sebe ostvarili zaradu od prodaje naših usluga.

Postavite ga na istaknuto mjesto i time poboljšajte mogućnosti svoje zarade.

Dolje možete preuzeti kod koji možete postaviti na željeno mjesto na vašim web stranicama, kako bi se tamo prikazao banner-reklama. Označeno vam je polje gdje ćete upisati vaš PARTNER link koji ćete znači pronaći na korisničkim stranicama kada aktivirate PARTNER program.

BANNER 1

<a href="OVDJE UPISATI VAŠ PARTNER LINK">
<img src="http://medialink.hr/banner/medialink728x90.png" width="728" height="90" />
</a>


BANNER 2

<a href="OVDJE UPISATI VAŠ PARTNER LINK">
<img src="http://medialink.hr/banner/medialink240x400.png" width="240" height="400" />
</a>


BANNER 3

<a href="OVDJE UPISATI VAŠ PARTNER LINK">
<img src="http://medialink.hr/banner/medialink160x600.png" width="160" height="600" />
</a>

Osim ovog načina, gdje znači preuzimate ovaj kod i postavljate ga unutar vaših postojećih stranica, možete postaviti naš banner i na neki drugi način, ovisno kako je vaša web stranica izrađena tj. na kojem principu radi. Za bolje rezultate možete napraviti i zasebnu web stranicu u kojoj promovirate naše usluge, a možemo vam je i mi izraditi. Ukoliko trebate pomoć oko postavljanja bannera i ostalih koraka u vezi PARTNER računa, slobodno nam se obratite na EMAIL.

Preporučite nas i pritom ostvarite popuste.