OBAVIJEST 16.07.2023.

 

Dragi naš korisniče,

 

obavještavamo Vas da tvrtka MEDIALINK s datumom 31.07.2023. prestaje s pružanjem usluga web hostinga i registracije/produženja domena. S obzirom na to da MEDIALINK nastavlja raditi u nekom drugom smjeru, sve obveze prema našim postojećim korisnicima web hostinga preuzet će tvrtka POSLuH hosting d.o.o., OIB: 70751065939, s uredom na adresi Livanjska ulica 11, Zagreb, s kojom već neko vrijeme dogovaramo ovo preuzimanje. To znači da će za Vas sve ostati nepromijenjeno najmanje do isteka trenutnih razdoblja zakupljene usluge koje ste imali kod MEDIALINK-a.

 

Mi Vam i dalje stojimo na raspolaganju što se tiče izrade i održavanja Vaših web stranica. Što se tiče Vaših stranica, pristupnih šifri za CMS i mail adresa, ništa se neće mijenjati.

 

POSLuH hosting se pružanjem hosting usluga na hrvatskom tržištu bavi punih 28 godina te neprestano ulaže u infrastrukturu i osoblje, a cjenovno je najpovoljniji pružatelj web hosting usluga na poslužiteljima smještenima u Hrvatskoj. POSLuH hosting će Vas, kao Vaš novi pružatelj hosting usluga, kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi Vaše web stranice i mailovi bili čim prije prebačeni s našeg poslužitelja na njihovu najsuvremeniju cloud hosting platformu čime će se povećati vrijeme dostupnosti Vaših web stranica.

 

Molimo da se s bilo kojim tehničkim upitom vezanim za Vaš hosting paket od sada nadalje obratite izravno POSLuH hostingu, čija korisnička podrška Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno putem emaila (podrska@posluh.hr ) te radnim danom od 8 do 16 sati putem telefona i live chata.

 

Što se tiče daljnjeg plaćanja usluga, sve usluge s dospijećem plaćanja zaključno s 31.07.2023. godine plaćate Medialinku, dok ćete za sve usluge s dospijećem plaćanja nakon toga datuma dobiti obavijest s ponudom i uputama za plaćanje od strane POSLuH hostinga.

 

Zahvaljujemo na Vašoj dugogodišnjoj suradnji !

 

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše upite vezane za ovu obavijest.