WEB DIZAJN

Izrada web stranice

Web dizajn - izrada web stranica

Danas je gotovo nezamislivo da niste prezentirani i dostupni na internetu, neovisno u kojem obliku. Bilo da ste tvrtka, udruga, organizacija ili pojedinac, poželjno je da je svatko prisutan na internetu sa svojim sadržajem jer je to danas jednostavno tako. Vaša web stranica je jednostavno vaša najjeftinija trajna reklama, dostupna cijelom svijetu.

Sadržaji na internetu su jednostavno neograničeni , a danas se internet sve više koristi za pronalaženje svega što vam treba. Zato je vrlo bitno da je i vaš sadržaj dostupan na internetu. Tu nastupamo mi i naša usluga izrade web stranice, ali i cjelokupne usluge po principu ključ u ruke. Pod time mislimo na izradu web stranice, njen smještaj i registracija odgovarajuće internet domene-vaše internet adrese.

Ovisno o vašem budžetu, osmislili smo nekoliko tipova izrade web stranice. Naravno ako se ne pronađete u ovoj ponudi, pošaljite svoje zahtjeve koje ćemo svakako pokušati zadovoljiti.


Što mi je prvo činiti ?

Na ovo pitanje ćemo vam odgovoriti što jednostavnije bez nekakvih kompliciranja. Kao prvo, odlučite se da nam ukažete povjerenje da sve odradimo za vas pa krenimo nekakvim redom:

1. Važno je znati nekakav vaš okvirni budžet , a možda ste već i odlučili prema našim već unaprijed kreiranim paketima za izradu web stranica.

2. Pripremite sadržaj , fotografije i ostalo što smatrate potrebnim da se nađe na vašoj budućoj web stranici i pošaljite nam te materijale.

3. Prepustite nama da vas dalje vodimo u kreiranju vaše internet prezentacije. Između ostaloga predložiti ćemo vam i domenu-vašu internet adresu.


I to je to, bez previše kompliciranja, krenimo u realizaciju.

Za sve upite dostupni smo na info@medialink.hr i tel. 01 7778-536