WEB DIZAJN

Izrada web stranice

Media web
atraktivno, a povoljno

Web stranice atraktivnog , modernog i prilagodljivog dizajna.

od 2.500,00 kn (PDV uključen)

Ako želite vrhunski dizajn vaših web stranica, nemate previše posebnih zahtjeva, ali ne želite za tako nešto plaćati tisuće i tisuće kuna, MEDIA web je usluga za vas.

Usluga MEDIA web se temelji na predlošku vrhunskog dizajna i CMS-u za upravljanje web stranicom. Nakon što saznamo više podataka o vašoj djelatnosti i ostalim detaljima, poslat ćemo vam do 3 konkretna prijedloga dizajna na uvid i odabir. Usluga uključuje punjenje predloška vašim materijalima uz manju prilagodbu, do 10 stranica, jednu domenu (com, net, eu ili com.hr) i popust na smještaj web stranica za prvu godinu.

Nakon što dostavite potrebne materijale za izradu web stranica, vaša web stranica može biti dostupna na internetu već u roku 7 radnih dana. Sve dodatne prilagodbe se dodatno naplaćuju ovisno o složenosti zahtjeva. Cijena ove kompletne usluge je već od 2.500,00 kn (PDV uključen).


Nakon prve godine web hosting plaćate od 285 kn godišnje + cijena domene.
Moguće je dokupiti dodatne usluge: održavanje web stranica, nadogradnje, dodatni jezici i sl.
CMS i ostale komponente web stranice potrebno je redovito nadograđivati. Takvu uslugu nudimo za 700kn+PDV godišnje
Korisnik dobije potpunu kontrolu i vlasništvo nad web stranicom.

Sigurno se pitate što vam je sada činiti, od kuda krenuti?

Jednostavno razmislite što od materijala želite na svojim web stranicama. Prikupite tekstove i slike koje želite i pošaljite nam to na e-mail. Uključite sve vaše eventualne želje, kakve boje preferirate i sl.

Mi ćemo zatim vaše materijale proanalizirati i ponuditi najbolje moguće rješenje pritom imajući u vidu cjenovni okvir ove vrste web stranica.