DOMENE

Vaše internet adrese

Ukoliko vam je o domenama sve već jasno, nastavite odmah sa narudžbom usluga , tako što ćete prvo dolje niže odabrati željenu domenu. Ako ima nejasnoća, pročitajte izdvojena pojašnjenja niže, a ostale odgovore potražite u našoj bazi znanja. Za sva ostala pitanja na raspolaganju smo na Email


Za NOVE DOMENE kliknite ovdje !


Započnite vašu narudžbu pretragom domeneAko već posjedujete domenu i želite samo web hosting, kliknite na KOŠARICU.


Domena Cijena/godišnje WHOIS privatnost
.com 78,00 kn 70,00 kn
.net 78,00 kn 70,00 kn
.org 78,00 kn 70,00 kn
.info 78,00 kn 70,00 kn
.biz 78,00 kn 70,00 kn
.hr (naplatna) 500,00 kn nije dostupno
.com.hr 40,00 kn nije dostupno
.cc 220,00 kn 70,00 kn
.ws 220,00 kn nije dostupno
.co 220,00 kn 70,00 kn
.eu 78,00 kn nije dostupno
.name 150,00 kn 70,00 kn
.eu.com 500,00 kn nije dostupno
.me 190,00 kn 70,00 kn
.tv 320,00 kn 70,00 kn

Cijene su bez PDV-a

O domenama - izdvojeno

.HR domene mogu biti besplatne i naplatne. Na besplatnu domenu imaju pravo tvrtke, obrti, samostalne djelatnosti, udruge i sl. Da bi vam bila odobrena besplatna HR domena, naziv tražene domene mora biti isti kao i naziv podnositelja zahtjeva. Kod obrta CARNet traži da uz naziv bude i naziv djelatnosti. Ukoliko ne kvalificirate za besplatnu domenu, imate pravo na registraciju naplatne domene. Registracija naplatne domene godišnje iznosi 500 kn+pdv. Broj naplatnih domena koje imate pravo registrirati ovisi o tipu podnositelja zahtjeva:

d.o.o. - do 9 naplatnih domena
obrti i samostalne djelatnosti - 1 naplatna domena
udruge - 1 naplatna domena
fizička osoba - 1 naplatna domena

Kada riješite dilemu o tome koji tip .HR domene možete registrirati, možete odmah ispuniti narudžbu. Ukoliko se radi o besplatnoj .HR domeni, tijekom narudžbe odaberite opciju gdje stoji da želite registraciju besplatne .HR domene. Ukoliko je nešto kod narudžbe nejasno, kontaktirajte nas sa listom vaših potreba , pa ćemo mi ispuniti narudžbu za vas. Ne zaboravite podatke uplatitelja.

Ostale komercijalne domene tipa .COM, .NET, .INFO, .ORG i sl. možete odabrati bez ikakvih ograničenja, osim naravno ako je naziv domene već zauzet. Provjerite naziv domene na našem pretraživaču domena.

Registracije svih domena se moraju produžavati. Sve domene se registriraju na najmanje godinu dana, a domenu možete registrirati na više godina pa ste na duže vrijeme mirni od produženja. HR domene je zasad moguće registrirati samo na jednu godinu. U svakom slučaju, 15 dana prije isteka tekuće registracije domene, od nas ćete dobiti obavijest o tome na e-mail.

Domenski registrari domene isključuju na dan isteka tekuće registracije domene. Od tog trenutka domenu možete izgubiti. Domenski registrari obično daju mogućnost reaktivacije domene još neko vrijeme nakon njenog isteka, ali vam to nitko ne može jamčiti, svakako ne za standardnu cijenu. Zato svakako pazite da produženje domene uplatite u predviđenom roku i nemojte čekati zadnji dan.